Arh. Berdila Marina

● arhitect cu 10 ani de experienta 

Sunt unul din acei oameni norocosi care muncesc din pasiune si sunt foarte recunoascatoare pentru asta. Pun tot sufletul in fiecare proiect si invat constant lucruri noi pentru a putea fi de folos. Iubesc frumosul sub orice forma si imi doresc ca si copii nostri sa aiba sansa sa se bucure de el.

 

Dupa zece ani si zeci de proiecte de la locuinte, spatii pentru birouri, servicii si chiar si gradinite sau spitale, m-am specializat pe directia: cladiri verzi. Am inceput cu sistemul international de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Apoi am devenit proiectant autorizat de case pasive si student doctorand pe tema arhitectura sustenabila.

Dincolo de cunostintele teoretice, o data cu venirea pe lume a fetitei mele am constientizat, mai mult ca niciodata, cat de important e spatiul in care traim, invatam, lucram sau ne jucam si ce impact are asupra sanatatii, starii noastre de bine dar si asupra mediului. 

Azi ofer servicii de arhitectura si design interior responsabil. Scopul meu este sa ajut oamenii sa se simta bine in spatiile pe care lucram impreuna, sa fie mai sanatosi si productivi, organizati si confortabili. 

 

Iar daca in acest proces pot ajuta un producator local, promova un material natural sau pot contribui la reducerea consumului de energie si a cantitatii de deseuri generate, simt ca mi-am atins scopul.

41808178_10209478324755016_2437077590368

Ce înseamnă un proiect Naturalesa?

Naturalesa a luat nastere din pasiune pentru frumos, functional si sustenabil.

In doua cuvinte: design responsabil.

  • O abordare complexa a spatiului cu ajutorul specialistilor in arhitectura si design interior.

  • Functionalitate si eficienta pentru ca tu sa utilizezi la maximum fiecare metru patrat.

  • Stil si personalitate. Realizam proiectul pornind de la nevoile si dorintele tale. Prin simularile 3D, ne asiguram ca rezultatul final iti depaseste asteptarile si ca fiecare banut investit iti va aduce bucurie.

  • Stabilim impreuna bugetul si avem grija ca tu sa fii informat si sa faci cele mai bune alegeri in banii alocati proiectului.

  • Stim ca amenajarea unui spatiu implica foarte mult timp si poate cauza stres. Preluam cat de mult putem din proces astfel incat tu sa continui sa te bucuri de familia, cariera si pasiunile tale.

  • Credem in design responsabil pentru ca petrecem peste 80% din timp in interior iar spatiile ne afecteaza sanatatea si starea de bine. La noi gasesti expertiza certificata in domeniile: arhitectura sustenabila si eco design interior.

De ce? Pentru ca putem lasa ceva mai bun in urma chiar si atunci cand alegem parchetul sau un corp de iluminat.

 

Cu mandrie promovam mesteri si artisti locali si incercam sa facem cunoscute produsele romanesti.

Imbratisam cu pasiune provocari noi, indiferent de destinatia spatiului si te ajutam cu drag, de la concept la executie.